Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Зеленський порівняв Крим і Донбас з двома дітьми, яких викрав сусід (Відео)

Виступ Президента був потужним, хоча слів Росія-агресор і Путін він уникнув.

Фото gordon.ua.

Зеленський порівняв Крим і Донбас з двома дітьми, яких викрав сусід (Відео)

Під час свого виступу Президент України на урочистостях з нагоди 28-ї річниці Дня Незалежності вдався до алегорії

Сьогодні Володимир Зеленський  порівняв окуповані Росією Крим та частину Донбасу з двома «дітьми, яких відібрав сусід».  

 «Уявіть, що, наприклад, сусід відібрав у вас двох дітей. Першу дитину – просто викрав. Їй видали нове свідоцтво про народження, а потім кажуть: та ми не забирали вашу дитину. Вона сама захотіла жити з нами. Ну і що, що під дулом автоматів? Це її бажання. І взагалі – хто вам сказав, що це – ваша дитина? Вона споконвіку була нашою. Ви не хвилюйтесь, їй тут буде краще, у нас прекрасний притулок біля моря, під сонечком…

 «Уявіть, що, наприклад, сусід відібрав у вас двох дітей. Першу дитину – просто викрав. Їй видали нове свідоцтво про народження, а потім кажуть: та ми не забирали вашу дитину».

І от пройшло 5 років. І ті, хто був так занепокоєний, кажуть: та, наче, все нормально. Дитина за вами вже не плаче. І взагалі – не сильно вона на вас і схожа. Чому вони так кажуть? Тому що це – не їхня дитина. 

За словами Зеленського, другу «дитину» закрили у дитячій кімнаті.

І поставили озброєну охорону. Вам кажуть – яка охорона? Там нікого немає. І ви чуєте, як ось тут поруч, за стіною, ваша дитина плаче, але не можете туди зайти…

Кожного дня у кожного з нас розривається серце. І будь-які перемоги чи здобутки неповноцінні, адже наша родина неповна. Та настане день, і ми обов’язково зберемося разом. Бо голос рідної крові переможе», – підсумував Президент України. 

 

Telegram Channel