Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Порошенко, Ющенко, Кучма, Кравчук та Зеленський таки зустрілися

А про Януковича навіть згадувати не хочеться...

Фото: LB.ua

Порошенко, Ющенко, Кучма, Кравчук та Зеленський таки зустрілися

Як відомо, Петро Порошенко проігнорував святкування Дня Незалежності на Майдані з іншими президентами, натомість зранку разом з дружиною взяв участь у спільному молебені УГКЦ та ПЦУ в Софії Київській. Після цього зустрівся з з військовими та їхніми родинами

П'ятий президент Петро Порошенко зустрівся з іншими президентами України, зокрема чинним Володимиром Зеленським, після офіційної частини святкування Дня Незалежності.

Порошенко приєднався до Володимира Зеленського, Леоніда Кравчука, Леоніда Кучми та Віктора Ющенка під час прийому біля Маріїнського палацу вже після "Ходи Гідності", повідомляє Gazeta.ua з посиланням на "Громадське"

Порошенко приєднався до Володимира Зеленського, Леоніда Кравчука, Леоніда Кучми та Віктора Ющенка під час прийому біля Маріїнського палацу вже після "Ходи Гідності".

Порошенко проігнорував святкування Дня Незалежності на Майдані з іншими президентами, натомість зранку разом з дружиною взяв участь у спільному молебені УГКЦ та ПЦУ в Софії Київській. Після цього зустрівся з з військовими та їхніми родинами.

Telegram Channel