Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Опозиції хочуть віддати керівні посади у чотирьох комітетах Верховної Ради

Раніше представник «Опозиційної платформи – За життя» Вадим Рабінович заявляв, що найбільше керівних посад у комітетах Ради отримала партія «Голос».

Вадим Чуприна

Опозиції хочуть віддати керівні посади у чотирьох комітетах Верховної Ради

Про це журналістам повідомив лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков після засіданням підготовчої депутатської групи у понеділок

Партія «Слуга народу» пропонує віддати опозиції керівні посади у чотирьох комітетах Верховної Ради, передає кореспондент УНН.

Віддати опозиції планують керівні посади у комітеті з питань молоді спорту, комітеті з питань свободи слова.

Відповідаючи на запитання, скільки комітетів планується віддати опозиції, він зазначив, що під час засідання лунали пропозиції, неостаточно прийняті, щодо того, щоб віддати опозиції керівні посади у комітеті з питань молоді спорту, комітеті з питань свободи слова.

«Те що ми говоримо в якості керівних посад саме керівників комітетів, ми (партія «Слуга народу» – Ред.) пропонуємо з питань прав людини та деокупації тимчасово окупованих територій (комітет з прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій в Донецькій і Луганській областях, деокупації Криму, прав національних меншин, міжнаціональних відносин – ред.). Друге це свобода слова (комітет з питань свободи слова – Ред.), молодьспорт (комітет з питань молоді та спорту – Ред.), євроінтеграція (комітет з питань інтеграції України з Європейським союзом – Ред.) і питання ще комісія з питань ветеранів», - сказав Разумков, додавши, що не може озвучити прізвища кандидатів.

Водночас, він підтвердив, що не всі партії ще подали свої кандидатури.

«Це теж правда. Я думаю що до вечора ми отримаємо вже всі пропозиції щодо керівного складу у комітетах і на ранок вийдемо з якоюсь консолідованою позицією», – зазначив Разумков.

Нагадаємо, партія «Слуга народу» хоче перебрати головування у 21 комітеті Верховної Ради.

Telegram Channel