Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
85-річний Леонід Кравчук зізнався, що спить із пістолетом

Це ж треба!

Фото: pohnews.org

85-річний Леонід Кравчук зізнався, що спить із пістолетом

Завжди кладе зброю біля себе на приліжкову тумбочку

Перший президент України Леонід Кравчук зізнався, що перед сном завжди кладе біля себе пістолет.

Про це Кравчук заявив в ефірі телеканалу NewsOne, відповідаючи на питання, чи відчував він небезпеку в 1991 році під час здобуття Україною незалежності, інформує Gazeta.ua.

Реальної небезпеки, яка нависає над тобою, я не відчував. А ось зараз я відчуваю не те що небезпеку, а якусь загрозу. Я навіть не можу її пояснити.

"Реальної небезпеки, яка нависає над тобою, я не відчував. А ось зараз я відчуваю не те що небезпеку, а якусь загрозу. Я навіть не можу її пояснити. Ось я лягаю спати, і в мене на тумбочці завжди зі мною мій пістолет. Завжди. Я вже звик до цього. Якщо я його не дістав з тумбочки і не поклав біля себе - я не можу заснути. Знаю, якщо хтось що-небудь захоче зробити, то що цей пістолет у моїх руках може дати? Але він мене заспокоює", - сказав він.

Також Кравчук розповів про те, як в 1991 році на нього намагалися вчинити замах.

"Один був реальний у Харкові, коли з ножем на мене кинувся чоловік, але захисник мій, його прізвище Паливода, підставив себе. Він його вдарив у груди ножем, але (у внутрішній кишені у охоронця) був пістолет, і він залишився живий", - зазначив президент.

Telegram Channel