Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Проїзд між Седлищем і Каменем-Каширським став безпечнішим

Між Седлищем і Каменем-Каширським на найбільш ушкоджених ділянках проведено поточний дрібний ремонт.

Служба автодоріг у Волинській області

Проїзд між Седлищем і Каменем-Каширським став безпечнішим

Завершено ремонтні роботи на майже 30-кілометровій ділянці дороги територіального значення Т-03-11 /Р-14/ – Седлище – Камінь-Каширський – Ковель – /М-19/ – Колодяжне – Локачі – /Н -17/, що сполучає Седлище і Камінь-Каширський

Унаслідок хронічного недофінансування дорожньої галузі цей відрізок шляху перебував в аварійному стані, оскільки, як і більшість інших волинських доріг, десятки років не знав серйозних ремонтів.

Звісно ж, така ситуація викликала обурення користувачів доріг, насамперед мешканців довколишніх сіл, які у травні поточного року навіть влаштовували акцію протесту, йдеться на сайті Служби автомобільних доріг Волині.

Для відновлення всіх доріг потрібно дуже багато коштів.

На жаль, і цьогоріч не було фінансової можливості провести там капітальний чи середній поточний ремонт, оскільки дорога Т-03-11 не ввійшла до переліку об’єктів, затверджених розпорядженням КМУ від 06.02.2019р. № 130-р. Попри позитивні зміни в дорожній галузі, фактичне фінансування дорожньої інфраструктури області ще не відповідає потребі, адже для відновлення всіх доріг потрібно дуже багато коштів. 

Тож на дорозі між Седлищем і Каменем-Каширським на найбільш ушкоджених ділянках проведено поточний дрібний ремонт дорожнього покриття суцільними картами та влаштовано 4 км поверхневої обробки.

По всьому іншому відрізку шляху виконані аварійні роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття за рахунок коштів, що виділяються  на експлуатаційне утримання автомобільних доріг державного значення.

Telegram Channel