Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Луцьку розпочався освітянський форум на тему: «Реформування освіти. Виклики майбутнього»

У форумі беруть участь керівники міста, начальник управління освіти, охорони здоров’я та соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

lutskrada.gov.ua

У Луцьку розпочався освітянський форум на тему: «Реформування освіти. Виклики майбутнього»

Захід проходить в приміщенні актового залу навчально-виховного комплексу №9

На захід завітали секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, начальник управління охорони здоров’я Микола Якимчук, начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, працівники галузі освіти, інформує Луцька міська рада.

Форум розпочався із хвилини мовчання за захисниками України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Потому із вітальним словом до присутніх звернувся Григорій Пустовіт:

Цього року із міського бюджету було виділено більше 130 млн грн на ремонт навчальних закладів.

«Я хотів би, щоб ви на сьогоднішньому форумі обговорили і обмінялись усіма тими досягненнями, які у нас є. Адже ми повинні вчитись один у одного бути успішними, підтримувати в досягненнях та конкурувати один із одним. Проте ми також повинні говорити про ті виклики, які уже сьогодні перед нами ставить життя. Про ті випробування, що ще тільки зароджуються, проте вже завтра постануть дуже гостро. Ми повинні спільно обговорити усі ті питання, що дозволять впевнено рухатись у завтрашній день. Тому я бажаю вам гарної та успішної співпраці, щирого обміну думками, пропозиціями та відчути себе однієї великою освітянською родиною. Досягти якомога вищих результатів у навчанні учнів, вихованні дітей. І аби кожен із вас знав, що вклав усі свої знання, досвід, навички на те, щоб ця дитина виросла справжнім українцем, патріотом, професіоналом».

У свою чергу, Зіновія Лещенко подякувала міській владі за тісну співпрацю та сприяння розвитку освітньої галузі міста Луцька. Вона зазначила, що цього року із міського бюджету було виділено більше 130 млн грн на ремонт навчальних закладів, в тому числі – в рамках бюджету розвитку та програми енергоефективних шкіл у співпраці із НЕФКО.

Telegram Channel