Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Рівнянин відзняв моторошне відео до своєї нової книги

Коли породжені у сновидіннях зміни раптом стають реальністю - це тривожно й водночас захопливо.

Фото з соцмереж

Рівнянин відзняв моторошне відео до своєї нової книги

Відомий український письменник Макс Кідрук з Рівного презентував буктрейлер до своєї нової книги "Доки світло не згасне назавжди"

- Коли породжені у сновидіннях зміни раптом стають реальністю - це тривожно й водночас захопливо. А ще - це спокуса виправити помилки. Всі разом. Замість навчитися жити з ними - не відпускати, не шукати ефемерного полегшення, а просто жити далі, одним махом відновити усталене розуміння життя, - говорить Макс Кідрук. - Проте не слід захоплюватися. Ніякі жертви не варті спроб змінити минуле, адже темрява завжди знайде спосіб примусити за них розплачуватися. 

За нестримним бажанням повернути колишнє життя Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим.

У новій книзі Макса Кідрука йдеться про історію сестер Рути та Індії, які попри незвичайні імена живуть у звичному для співітчизників ритмі: Індія навчається на лікаря, а Рута закінчує 11-й клас загальносвітньої школи.

Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Рідні сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. І саме тоді, коли, здавалося б, з конфлікту вже не виплутатися, Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з'являються химерні тіні. І чим ближче вони підступають, тим дужче мерхне світло довкола дівчини. За нестримним бажанням повернути колишнє життя Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим.

 

Уже восени автор вирушить у Всеукраїнський тур з презентацією книги. Зустріч з фанами у Рівному відбудеться 12 вересня в обласному театрі ляльок. Вартість вхідного квитка – 100 гривень.

Валентин СТАВСЬКИЙ.

Telegram Channel