Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Любешівщині покарали водіїв, які сіли за кермо нетверезими

На жаль, суворе покарання не стає уроком.

Фото ілюстративне

На Любешівщині покарали водіїв, які сіли за кермо нетверезими

Протягом серпня двоє жителів Любешівського району отримали адміністративні штрафи за повторне керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння

Чоловікам доведеться заплатити по 20400 гривень, їх позбавлять права керування транспортними засобами на 3 роки. Про це повідомляє Любешівське відділення поліції ГУНП у Волинській області.

Так, у травні в селі Дольськ працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мопед марки «Ямаха», який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував житель одного з сіл району, якого у березні цьогоріч вже затримували за керування в стані алкогольного сп’яніння. Тоді судом його було оштрафовано на 10200 гривень. Цього разу він знову був нетверезий, але від проходження медосвідування відмовився. Правоохоронці в присутності свідків склали на водія адмінпротокол.

30-річного визнано винним у керуванні  у стані сп’яніння, вчинене повторно протягом року, та накладено адмінстягнення у розмірі 20400 гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.

Рішенням Любешівського районного суду 30-річного жителя району визнано винним у керуванні транспортного засобу у стані сп’яніння, вчинене повторно протягом року, та накладено адміністративне стягнення у вигляді у штафу у розмірі 20400 гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк три роки.

На жаль, суворе покарання не стає уроком. Суд визнав винним і неповнолітнього водія, який керував мопедом у стані алкогольного сп’яніння.
Його затримали у червні на вулиці Незалежності у селищі Любешів.

17-річний водій керував мопедом без мотошолома, не мав права на керування транспортними засобами. До того ж мопед був незареєстрованим у встановленому порядку. Працівники поліції оформили адміністративні матеріали на водія за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та скерували матеріали до суду.

Telegram Channel