Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Язиката Мадлен»: Дональд Трамп звільнив особисту помічницю-пліткарку

Спочатку - думай, а вже потім - кажи...

Фото: REUTERS

«Язиката Мадлен»: Дональд Трамп звільнив особисту помічницю-пліткарку

Бовкнула зайвого акулам пера...

Президент США Дональд Трамп звільнив свою особисту помічницю Мадлен Вестерхаут після того, як вона повідомила журналістам про його стосунки з дітьми.

Про це пише газета Politico з посиланням на джерела, інформує УНІАН. Згодом американський лідер підтвердив цю інформацію.

На неофіційній вечері Вестерхаут розповіла журналістам не під запис, що у неї з Трампом стосунки кращі, ніж у нього з його дочками Іванкою та Тіффані.

За даними видання, на неофіційній вечері Вестерхаут розповіла журналістам не під запис, що у неї з Трампом стосунки кращі, ніж у нього з його дочками Іванкою та Тіффані. Вона також додала, що президент не любить фотографуватися з Тіффані через її повноту.

«Це була неофіційна вечеря, і ЗМІ грубо порушили цю угоду», - сказав газеті представник адміністрації, передає РБК.

Politico додає, що Трамп підтвердив інформацію про те, що його особиста помічниця була звільнена за обговорення його дітей з журналістами. Він назвав висловлювання Вестерхаут «трохи образливими». Президент зазначив, що його помічниця добре виконувала свою роботу, і побажав їй успіху.

Раніше газета The New York Times повідомляла, що особиста помічниця Трампа пішла у відставку через те, що розповіла журналістам подробиці про сім'ю президента і про операції в Овальному кабінеті.

Telegram Channel