Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Вбивця Кеннеді отримав ножові поранення у в'язниці

Зараз Серхану 75 років.

USA Today

Вбивця Кеннеді отримав ножові поранення у в'язниці

Вбивця американського сенатора Роберта Кеннеді Серхан Серхан отримав у в'язниці ножові поранення

Про це повідомляє Еспресо з посиланням на TMZ.

Палестинець Серхан Серхан, який відбуває довічне покарання за вбивство Роберта Кеннеді, отримав ножові поранення у в'язниці в Сан-Дієго. За даними видання, напад стався у дворі в'язниці 30 серпня ввечері.

У Каліфорнійському департаменті виправних установ і реабілітації зазначили, що службовці в'язниці оперативно відреагували на інцидент, постраждалий був доправлений до лікарні. Його стан оцінюється як стабільний.

У Каліфорнійському департаменті виправних установ і реабілітації зазначили, що службовці в'язниці оперативно відреагували на інцидент, постраждалий був доправлений до лікарні.  

Замах на Роберта Кеннеді – молодшого брата убитого в 1963 році президента США Джона Кеннеді – було скоєно 5 червня 1968 року. Напад стався відразу після того, як він виголосив промову в честь перемоги на попередніх виборах в штаті Каліфорнія. Кеннеді отримав смертельне вогнепальне поранення і помер на наступний день, 6 червня.

На місці злочину був затриманий 24-річний Серхан. Спочатку він був засуджений до смертної кари, однак потім покарання пом'якшили і він був засуджений довічно. Зараз Серхану 75 років.

Telegram Channel