Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Колках вчителі громади говорили про «Нову українську школу»

Діти привітали вчителів піснями.

kolkyrada.gov.ua

У Колках вчителі громади говорили про «Нову українську школу»

В Будинку культури селища відбулася конференція педагогічних працівників відділу освіти ОТГ

У заході взяли участь заступник селищного голови з виконавчих питань Тетяна Бобік, начальник відділу освіти Леонід Новак та педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти, дошкільних навчальних закладів та позашкілля Колківської громади.

Головна мета концепції «Нової української школи» – створити систему, яка даватиме учням не тільки знання, а й уміння застосовувати їх.

Заступниця селищного голови висловила вдячність кожному вчителю, який працює в непростих  умовах, вкладаючи у дітей не лише свої знання, але й серце і душу.

 

  Йшлося про те, що головна мета концепції «Нової української школи» – створити систему, яка даватиме учням не тільки знання, а й уміння застосовувати їх. Концепція розрахована на роки, адже неможливо швидко змінити освітню традицію, яка плекалася в Україні десятиліттями. Проте зміни вже розпочалися.

Із здобутками, проблемами і планами на новий 2018-2019 навчальний рік ознайомив присутніх  начальник відділу освіти Колківської селищної ради Леонід Новак. Грамотами Колківської селищної ради та відділу освіти були відзначені педагоги закладів освіти.

Вихованці закладів загальної середньої освіти Колківської селищної ради, а саме ЗЗСО І-ІІІ ст..с.Рудники,ЗЗСО І-ІІІ ст..с.Четвертня,ОЗНВК Колківська ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей, а також вихованці та викладачі Дитячої музичної школи  привітали учасників конференції концертними виступами.

Джерело: Офіційний сайт Колківської ОТГ.
Telegram Channel