Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Віце-президент США Майк Пенс запевнив Володимира Зеленського у подальшій підтримці його країною територіальної цілісності України включно з Кримом

Підтримка США дуже важлива для України...

Фото: REUTERS

Віце-президент США Майк Пенс запевнив Володимира Зеленського у подальшій підтримці його країною територіальної цілісності України включно з Кримом

Про це Пенс сказав під час зустрічі із Зеленським у Варшаві

Віце-президент США Майк Пенс запевнив президента Володимира Зеленського у подальшій підтримці Сполученими Штатами територіальної цілісності України включно з Кримом.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Пенс сказав під час зустрічі із Зеленським у Варшаві.

«Пане президенте, мені дуже приємно з вами зустрітися у Варшаві і брати участь у сьогоднішніх заходах з нагоди 80-річчя з дня початку Другої світової війни. Для мене була велика честь бути разом з вами на сцені і згадувати та відзначати роковини, а також ту свободу, якою ми з вами насолоджуємось уже протягом багатьох декад», - заявив він.

Ми і надалі продовжуватимемо стояти разом і підтримувати народ України з питань безпеки та територіальної цілісності, включно з Кримом.

Пенс зауважив, що йому дуже приємно особисто познайомитися із Зеленським. «Я хочу привітати з нагоди дуже гарного початку вашої роботи», - підкреслив він.

«Я хочу сказати, що між США та Україною є надзвичайно міцні стосунки, і ми завжди підтримуємо та стоїмо пліч-о-пліч з народом України. Це почалося ще з 2014 року, з того часу ми дуже сильно підтримуємо територіальну цілісність України та народ України. Я також хочу сказати, що ми і надалі продовжуватимемо стояти разом і підтримувати народ України з питань безпеки та територіальної цілісності, включно з Кримом», - зазначив Пенс.

Telegram Channel