Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
 Тепер у Нововолинську три ліцеї

На День знань у нововолинських школах пройшли квести, флешмоби та майстер-класи.

novovolynsk-rada.gov.ua

Тепер у Нововолинську три ліцеї

Нинішній навчальний рік у новому статусі – ліцейному – розпочинають дві нововолинські школи - колишня гімназія та НВК «Спеціалізована школа №1-колегіум». Досі у шахтарському місті діяв лише «Нововолинський науковий ліцей Волинської обласної ради».

У Нововолинську перший дзвоник пролунав для 5756 школярів. Поріг навчальних закладів переступи 613 першокласників, які навчатимуться за принципом Нової української школи. 

Загалом, у Нововолинську перший дзвоник пролунав для 5756 школярів. Поріг навчальних закладів переступи 613 першокласників, які навчатимуться за принципом Нової української школи.

По святковому, але нетрадиційно відзначили День Знань у кожному навчальному закладі. Окрім, урочистої частини, там пройшли квести, флешмоби, майстер-класи. В урочистостях взяли участь представники міської влади, благодійники, рідні та близькі учнів. Звучали побажання миру, добра та нових досягнень. Представники Нововолинського м’ясокомбінату та ТОВ «Птахокомплекс «Губин» вручили кожній школі сертифікати на 5 тисяч гривень від благодійного фонду Сергія Мартиняка «Європейський вектор».

Роксолана Вишневич


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel