Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Підприємці у Локачах створюють робочі місця, а служба зайнятості оплачує єдиний соціальний внесок

ГТУЮ у Волинській області

Підприємці у Локачах створюють робочі місця, а служба зайнятості оплачує єдиний соціальний внесок

Завдяки такому стимулюванню працевлаштовано 3 безробітних

Вирішити питання зайнятості населення неможливе без налагодження взаємовигідних парнерських відносин між службою зайнятості і роботодавцями. І досвід останніх років свідчить, що співпраця з юридичними та фізичними особами-підприємцями більш ефективна, якщо вона будується на основі врахування інтересів роботодавців, і перш за все – економічних. Саме тому актуальним напрямком в роботі Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості з роботодавцями, який покликаний стимулювати їх на створення нових робочих місць, є компенсація фактичних витрат у розмірі єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, повідомляє Головне територіальне управління юстиції у Волинській області.

З початку 2019 року троє безробітних були працевлаштовані на новостворені робочі місця: до приватного підприємця Руслана Павлюка – продавцем продовольчих товарів, на фермерське господарство «АГРОАЛЕКС» трактористом-машиністом сільськогосподарського виробництва і барменом до приватного підприємця Любові Бугайчук.

З початку 2019 року троє безробітних були працевлаштовані на новостворені робочі місця: до приватного підприємця Руслана Павлюка – продавцем продовольчих товарів, на фермерське господарство «АГРОАЛЕКС» трактористом-машиністом сільськогосподарського виробництва і барменом до приватного підприємця Любові Бугайчук. Всі троє – з компенсацією єдиного соціального внеску.

Працівники Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості вчасно та якісно доносять інформацію про економічну вигоду створення нових робочих місць під час особистих зустрічей з роботодавцями, на семінарах і масових заходах.

Telegram Channel