Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Поповнення в управлінні Патрульної поліції Рівненщини та сім’ї її керівника

Елітний підрозділ відповідає усім сучасним вимогам, спрямований на активний захист громадян від будь-якої небезпеки.

facebook/rivnepolice

Поповнення в управлінні Патрульної поліції Рівненщини та сім’ї її керівника

У Рівненському обласному управлінні Патрульної поліції презентували новий взвод тактичної підтримки батальйону ТОР – «Tac Team»

Елітний підрозділ відповідає усім сучасним вимогам, спрямований на активний захист громадян від будь-якої небезпеки та охорону громадського порядку в межах своїх повноважень.

– Останнім часом наші патрульні поліцейські систематично виявляють боєприпаси, зброю, затримують вбивць, злочинців, - говорить начальник управління Патрульної поліції Рівненської області Сергій Мерчук. –- Ці хлопці необхідні для того, щоб мати більший захист наших працівників. Це новий підрозділ, бійців до якого були відбирали з найкращих. Четверо з них – учасники бойових дій на Сході України.

Керівник патрульної поліції Рівненщини Сергій Мерчук недавно став батьком. Його дружина Галина народила йому сина. Хлопчика назвали Дем'яном.  

До речі, керівник патрульної поліції Рівненщини Сергій Мерчук недавно став батьком. Його дружина Галина народила йому сина. Хлопчика назвали Дем'яном. 

Про народження сина молодий татусь повідомив на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук: «Я – дух одвічної стихії, що зберіг тебе від Московської потопи і поставив на грані двох світів творити нове життя. Дем'ян, вітаємо тебе з мамою  в такому прекрасному, але водночас несправедливому світі. Будь гордим спадкоємцем Володимирового Тризуба. Ти – Українець!»

Валентин Ставський

Telegram Channel