Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Картопляні льохи за деякий час відійдуть у минуле: експерт

95% картоплі вирощується людьми для себе.

20minut

Картопляні льохи за деякий час відійдуть у минуле: експерт

Картопляний прогноз наступного врожаю оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі голова Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко

Льохи за деякий час відійдуть у минуле. 

- Цього тижня головні теми країни – це нова Верховна Рада та вартість картоплі. Ну ви самі розумієте, що важливіше, - йдеться у дописі. - Висновки, які можу зробити на підставі цьогорічної ситуації з вартістю картоплі, наступні: - Люди менше часу приділяють власним городам, продовжуючи скорочувати доходи від власних домогосподарств. Це вже вибудовується тенденція, яка говорить, у тому числі, про злам поколінь, коли одне вже не може вирощувати, а наступне – не хоче. - Наступного року частка фермерської картоплі та від малих господарств почне зростати. Сьогодні 95% картоплі вирощується людьми для себе, а надлишок надходить на ринок. Промислове виробництво складає лише 5%.

Наступного року частка фермерської картоплі та від малих господарств почне зростати. Сьогодні 95% картоплі вирощується людьми для себе, а надлишок надходить на ринок. Промислове виробництво складає лише 5%.

Таким чином, картопля залишалася останньою культурою, де майже все вироблялося вдома. Тепер з кожним роком буде відбуватися витіснення людини бізнесом. А це означитиме, що льохи за деякий час відійдуть у минуле.

Джерело: 20minut
Telegram Channel