Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Судитимуть колишнього начальника Волинської митниці

Віктор Кривіцький.

UA:Волинь

Судитимуть колишнього начальника Волинської митниці

Прокуратура Київської області скерувала до суду обвинувальні акти щодо колишнього виконувача обов’язків заступника голови Державної фіскальної служби України, начальника Волинської митниці Віктора Кривіцького

Про це телефоном кореспондентам Суспільного розповіла прес-секретарка обласної прокуратури Київщини Мар’яна Гайовська-Ковбасюк. За її словами, екс-керівника митниці звинувачують у кримінальному правопорушенні.

Ідеться про те, що вказаний посадовець митниці, керуючись особистими неприязними відносинами, вів спостереження за своїм підлеглим, керівником одного з митних постів Волинської митниці. 

Мар’яна Гайовська-Ковбасюк, прес-секретарка прокуратури Київської області: «Обвинувальні акти скеровано за ч. 1 ст. 182 КК України. Це — незаконне збирання, зберігання конфіденційної інформації про особу.  Ідеться про те, що вказаний посадовець митниці, керуючись особистими неприязними відносинами, вів спостереження за своїм підлеглим, керівником одного з митних постів Волинської митниці.  Крім цього, вказаного посадовця інкріміновано за ч.3 ст.368. Це — одержання неправомірної вигоди. Також він обвинувачується у зловживанні службовим становищем. Ідеться про те, що вони лише на папері оформили митні платежі. Загалом прокуратурою скеровано до суду два обвинувальні акти.  У тому числі, щодо начальника Волинської митниці, а також стосовно інших інспекторів митниці. Це були його підлеглі».

Джерело: UA: Волинь
Telegram Channel