Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Волинянин підняв на ноги поліцію двох районів: «Невідомі вбили мого гостя»

Тепер відповідатиме за «Завідомо неправдивий виклик пожежної охорони, поліції, швидкої медичної допомоги або аварійних служб».

Фото npu.gov.ua.

Волинянин підняв на ноги поліцію двох районів: «Невідомі вбили мого гостя»

Детективна історія розігралася на Горохівщині

Чергове тривожне повідомлення про можливу біду працівники Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області отримали близько 8 години ранку.

Як з’ясувалося, саме в цій порі на березі ставу прокинувся 41-річний житель села Вільхівки. Не побачивши з похмілля поруч свого 51-річного товариша, який приїхав у гості зі Старої Вижівки, чоловік наробив неабиякого рейваху. Кого зустрічав – усім казав, що його гостя, певно, вбили невідомі. А наостанок чи то з переляку, чи з надмірної перестороги шукати зниклого  викликав горохівських поліцейських.

Не побачивши з похмілля поруч свого 51-річного товариша, який приїхав у гості зі Старої Вижівки, чоловік наробив неабиякого рейваху.

На місці події правохоронці зорієнтувалися оперативно. Послухавши заявника, найперше зателефонували своїм  колегам у Стару Вижівку і невдовзі отримали відповідь, що вільхівська пропажа спокійнісінько перебуває в себе вдома. З гостей, як жартується, старовижівець поїхав по-англійськи.

Не знав, що накликав на товариша проблему у вигляді адміністративної відповідальності за порушення вимог статті183 КУпАП «Завідомо неправдивий виклик пожежної охорони, поліції, швидкої медичної допомоги або аварійних служб». Вона тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel