Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
На Камінь-Каширщині шукають кваліфікованих логопедів

Розшукуються педагоги з вищою освітою за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія».

Фото з вільних джерел

На Камінь-Каширщині шукають кваліфікованих логопедів

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Камінь-Каширської районної ради Волинської області на підставі підпункту 2 пункту 42 Положення про інклюзивно-ресурсний центр, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року №545, оголошує конкурс на посади трьох вчителів-логопедів

Про це йдеться на сайті районного відділу освіти, молоді та спорту.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: педагогічні працівники, які мають вищу освіту за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія» не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст».

 «Інклюзивно-ресурсний центр» Камінь-Каширської районної, що у райцентрі на вулиці Шевченка, 8 шукає вчителів-логопедів.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: педагогічні працівники, які мають вищу освіту за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія» не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст».Умови оплати праці: згідно з тарифною сіткою.

Для участі в конкурсному відборі необхідно подати документи: копію паспорта громадянина України; письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі; копію трудової книжки; копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; письмову згоду на збір та обробку персональних даних. Можна додати інші документи, не передбачені в оголошенні.

Документи необхідно подати за адресою: м. Камінь-Каширський, вул. Шевченка, 8, приймальна відділу освіти.

Термін подання: із 05 вересня 2019р по 24 вересня 2019р включно (з 8:00 до 17:00 год). Конкурсний відбір відбудеться 26 вересня об 11:00.

Етапи проведення конкурсного відбору:попередній розгляд поданих документів на відповідність  встановлених законодавством вимог; проведення іспиту та визначення його результатів; співбесіда; визначення результатів конкурсу.

Не ставляться запитання щодо політичних поглядів, релігії, етнічного та соціального походження, матеріального становища або які можуть бути розцінені як дискримінаційні.

Кваліфікаційний іспит проводиться за напрямами: знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами; знання основ спеціальної педагогіки;  знання основ управління закладом освіти.

Перелік питань для проведення іспиту затверджується конкурсною комісією. Іспит складається з 6 питань: по 2 питання за напрямами.

Співбесіда проводиться з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимогам до професійної компетентності кандидата та до відповідних посадових обов’язків.

Під час співбесіди не ставляться запитання щодо політичних поглядів, релігії, етнічного походження, матеріального становища, соціального походження або питання, які можуть бути розцінені як дискримінаційні.

Перелік вимог, відповідно до яких проводиться співбесіда, визначається конкурсною комісією, згідно з умовами проведення конкурсу.

Прізвище, ім’я, по-батькові, номер телефону, адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору: Макарчук Марія Адамівна, 0982982205,  [email protected].

Додаткова інформація - Кваліфікаційний іспит буде проходити у письмовій формі. На виконання завдань буде 1 година 20 хвилин.

Telegram Channel