Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
З вінницьких дошкільнят правитимуть більше за харчування

Манна каша зросла в ціні.

Фото: gazeta.ua

З вінницьких дошкільнят правитимуть більше за харчування

Безплатно годуватимуть лише дітей учасників АТО (ООС)

У Вінниці з вересня в дитсадках подорожчало харчування.

Для кожного віку дитини воно різне. Кому до 3-х років, то воно коштуватиме 22 грн в день, а було 18 грн. Для дітей з 3 до 7 років подорожчає з 28 гривень до 34,00 грн, інформує Gazeta.ua.

Також в цьому навчальному році збільшується вартість харчування для учнів пільгових категорій: дітей сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із малозабезпече-них сімей, дітей з інвалідністю, що навчаються в інклюзивних класах.

Також в цьому навчальному році збільшується вартість харчування для учнів пільгових категорій: дітей сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із малозабезпече-них сімей, дітей з інвалідністю, що навчаються в інклюзивних класах. Зростання для учнів 6 – 10 років становить 10 грн. Було 7,5 грн. Для школярів від 10 років і старше – 13 грн. до цього часу коштувало 10 грн", - йдеться у повідомленні Вінницької міської ради.

У 2019 році зберегли безкоштовне харчування дітей в закладах дошкільної освіти (986 дітей) та учнів в закладах загальної середньої освіти (1815 учнів), батьки яких є учасниками АТО (ООС).

Telegram Channel