Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
П’яний киянин «мінував» станцію метро, бо не вистачило на проїзд

Чоловік перебував у стані сп‘яніння і спостерігав за діями представників екстрених служб, які прибули на виклик про замінування.

Фото: Главком

П’яний киянин «мінував» станцію метро, бо не вистачило на проїзд

Поліція затримала чоловіка, який у суботу повідомив про замінування станції метро «Почайна» у Києві. Ним виявився місцевий житель, якому перед тим не вистачило грошей на жетон

У суботу до поліції надійшло повідомлення про закладену вибухівку на станції метро «Почайна». Спеціалісти провели огляд та не виявили вибухонебезпечних речовин чи предметів, передає УП.

У таких спосіб правопорушник вирішив помститися працівникам метрополітену та «замінував» об’єкт.

У подальшому правоохоронці встановили особу, яка здійснила анонімний дзвінок. Згодом правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 56-річний киянин.

 Чоловік поліції пояснив свій вчинок тим, що на касі метро йому не продали жетон, оскільки у нього не вистачало грошей. У таких спосіб правопорушник вирішив помститися працівникам метрополітену та «замінував» об’єкт.

При цьому чоловік перебував у стані сп‘яніння і спостерігав за діями представників екстрених служб, які прибули на виклик про замінування.

 За даним фактом слідчі управління поліції в метрополітені розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Telegram Channel