Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Ковелі розпочав свою роботу ТЦ «Епіцентр»

Волинь-нова

У Ковелі розпочав свою роботу ТЦ «Епіцентр»

У Ковелі на вулиці Володимирській, 135а розпочав свою роботу ТЦ «Епіцентр». 55-й у мережі та 3-й на Волині. Його було збудовано у нашому місті впродовж двох місяців

«Епіцентр» у 13 відділах пропонує своїм покупцям понад 30 тисяч найменувань товарів для будівництва, ремонту та облаштування житла. Крім того, тут буде розташований магазин спортивних товарів Intersport.

Подбала компанія і про благоустрій прилеглої території. Зокрема, облаштовано тротуарні доріжки, встановлено вуличне освітлення.

Подбала компанія і про благоустрій прилеглої території. Зокрема, облаштовано тротуарні доріжки, встановлено вуличне освітлення. Передбачено поряд із закладом понад 90 паркувальних місць. Також проведено ремонт зупинки громадського транспорту.

Генеральний директор національної мережі ТЦ «Епіцентр К» Петро Михайлишин висловив сподівання, що у Ковелі торговельний центр буде користуватись популярністю.
- Щиро дякую місцевій владі, особисто міському голові Олегу Кіндеру за розуміння, сприяння у нашій роботі. Ковель отримає неабияку вигоду від роботи «Епіценту», адже це понад 50 робочих місць та щорічно понад мільйон гривень до бюджету, - наголосив керівник компанії.

Джерело: Ковельська міська рада.
Telegram Channel