Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Житомирі стріляли в інкасаторів з Волині

Волинь-нова

У Житомирі стріляли в інкасаторів з Волині

9 вересня близько 10.00 у м. Житомирі стався озброєний напад групи невідомих на поліцейських групи фізичної охорони УПО у Волинській області

 За повідомленням про подію відразу були підняті по тривозі відповідні підрозділи поліції області, а на території регіону введено оперативний план «Сирена». Тривають заходи щодо розшуку і затримання небезпечних нападників.

 

 Близько 10.00 до поліції надійшло повідомлення про озброєний напад невідомих на поліцейських охорони на одній з вулиць обласного центру. Попередньо встановлено, що під час переміщення грошей з магазина до спеціального автомобіля на одного з поліцейських групи фізичної охорони Управління поліції охорони у Волинській області було вчинено напад невідомих із застосуванням вогнепальної зброї, повідомили у ГУНП у Житомирській області.

Нападники на інкасаторів у Житомирі були у формі Служби Безпеки України.

Як пише «Газета по-українськи», нападники на інкасаторів у Житомирі були у формі Служби Безпеки України. Утекли на автомобілі Daewoo Lanos зеленого кольору без номерів.

Офіційної інформації про одяг та автомобіль нападників поки немає. На місці події працюють слідчо-оперативні групи. З'ясування усіх обставин триває. У області оголошений план «Перехоплення».

 

 Зазначимо, що напад стався, коли пліцейський групи фізичної охорони ніс гроші з магазину до спецавтомобілю. У цей час невідомі відкрили стрілянину, поцілили поліцейському в ногу. Він устиг закинути сумку з грішми до броньованого авто, яке його напарник одразу ж заблокував із середини. Нападники з місця події зникли на автомобілі.

Telegram Channel