Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що зроблено для поліпшення умов у школах і дитсадках Ковельщини?

Чиновники обговорювали нагальні питання благоустрою освітніх закладів Ковельщини.

Ковельська РДА

Що зроблено для поліпшення умов у школах і дитсадках Ковельщини?

Про це говорили сьогодні під час оперативної наради в райдержадміністрації, яку провів перший заступник голови Роман Кульцман

За рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку на умовах співфінансування з місцевих бюджетів цього року в районі реалізовують два інвестиційних проекти: "Реконструкція навчально-виховного комплексу у селі Вербка Дубівської сільської ради"; "Капітальний ремонт фасаду будівлі Люблинецької загальноосвітньої школи”.

Планується будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту в селі Мощена та реконструкцію спортивного майданчика для міні-футболу в Голобах.

Продовжується реалізація перехідних проектів за кошти, виділені торік з державного бюджету. До 1 вересня було завершено реконструкцію (тепломодернізацію огороджуючих конструкцій) у навчальних закладах сіл Облапи, Уховецьк, Підріжжя. 

На завершальній стадії реконструкція в гімназії смт Голоби, будівництво дитячих майданчиків в селах Пісочне і Дубове.

В об’єднаних територіальних громадах району за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ заплановано реалізувати 13 інвестиційних проектів.

Зокрема зроблено капітальний ремонт шатрової покрівлі ЗОШ І-ІІІ ст. села Старі Кошари, проведено реконструкцію футбольного поля зі штучним покриттям у Білині, збудоване таке футбольне поле і в Дубівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Також у 2019 році планується розпочати будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту в селі Мощена та реконструкцію спортивного майданчика для міні-футболу в Голобах.

Telegram Channel