Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Камінь-Каширщині проаналізували результати ЗНО

200 балів з хімії та 199,5 з української мови і літератури набрали випускниці НВК "ЗОШ І-ІІІ ступеня-ліцею" №1 імені Є.Шабліовського Дроздик Юлія та Барилюк Маргарита.

Камінь-Каширська РДА

На Камінь-Каширщині проаналізували результати ЗНО

На щопонеділкове обговорення важливих питань життєдіяльності району традиційно зібралися начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, керівники установ та організацій. Апаратну нараду провів перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Михалік

З інформацією про аналіз результатів ЗНО та вступної кампанії 2019 року виступив начальник відділу освіти, молоді та спорту Віктор Пась, передає Камінь-Каширська РДА.

Жодної інформації щодо апеляції від учасників тестування не надходило. 

– Зовнішнє незалежне оцінювання випускників закладів освіти району у 2019 році відбулося організовано, спокійно, із дотриманням визначених нормативними документами строків. Всі учасники тестування своєчасно з'явилися на пункти ЗНО, які в повному обсязі були забезпечені персоналом (інструкторами) та належними умовами для їх роботи. Жодної інформації щодо апеляції від учасників тестування не надходило, – повідомив Віктор Іванович.

За його словами аналіз участі у ЗНО випускників шкіл засвідчив, що найбільшою популярністю (окрім обов'язкових предметів) користувалися історія України, географія та математика. Проте зменшилася кількість учасників тестування із біології, хімії, англійської та німецької мов.

Нагадуємо, що максимальні результати 200 балів з хімії та 199,5 з української мови і літератури набрали випускниці НВК "Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня - ліцею" №1 імені Є. Шабліовського Дроздик Юлія та Барилюк Маргарита відповідно.

За інформацією освітнього ресурсу "Освіта. UA" щодо підсумків зовнішнього незалежного тестування 2019 року НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня - ліцей" №1 імені Є. Шабліовського м. Каменя-Каширського займає 4 місце в рейтингу закладів освіти Волинської області.

 

Telegram Channel