Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Президент Володимир Зеленський представив нового голову Рівненської облдержадміністрації

Віталій Коваль став головою Рівненської ОДА

Фото: facebook.com/vitaliy.koval.904

Президент Володимир Зеленський представив нового голову Рівненської облдержадміністрації

10 вересня з робочою поїздкою на Рівненщині побував Президент України Володимир Зеленський

У міжнародному аеропорту «Рівне» літак, на якому прибули Гарант держави та особи, які його супроводжували, зустрічали керівники області і міста Рівне, а також прихожани і священники Української Православної церкви, які представилися «представниками захоплених храмів».

Жодних імен вони не узвучили. А журналістів і тих, хто їх фотографував, назвали провокаторами. На запитання: що вони роблять в аеропорту, відповідали, що хочуть просто познайомитись з Президентом.

Тим часом з Рівненського аеропорту поважний кортеж узяв курс на місто Острог. У приміщенні Національного університету «Острозька академія» Володимир Зеленський зустрівся з керівництвом Рівненщини та адміністративно-господарським активом області і представив їм новопризначеного голову Рівненської обласної державної адміністрації. Ним став  Віталій Коваль.

До призначення на цю відповідальну посаду Віталій Коваль керував компанією «ВВВ Монтаж», яка займається будівництвом доріг. Також у нового глави регіону є бізнес у сфері оптової торгівлі зерном, насінням і кормами для худоби. Він також є членом Олімпійського комітету України і президентом Рівненської обласної федерації греко-римської боротьби.

Володимир Зеленський зустрівся з керівництвом Рівненщини і представив їм новопризначеного голову Рівненської обласної державної адміністрації. Ним став  Віталій Коваль.

- Це - не посада. Це можливість щось зробити. Як вона дається, так і забирається, - сказав Президент Володимир Зеленський, представляючи нового керівника області і попросив його звернути особливу увагу на незаконний видобуток бурштину, роботу нелегальних автозаправних станцій та інші актуальні проблеми регіону. За словами Глави держави, той, хто причетний до цих махінацій, обов»язково буде обмежений у  свободі. Він закликав усіх, хто причетний до корупції в даних сферах, зупинити протизаконні дії уже найближчим часом.

А екс-голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко побажав своєму наступнику успіхів на цій відповідальній посаді і зазначив, що це велика відповідальність. Про це він написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук: «Сьогодні Президент України Володимир Зеленський призначив нового голову Рівненської облдержадміністрації, яку я мав честь очолювати більше 3-х останніх років.

Хочу щиро побажати Віталію Ковалю успіхів на новій посаді. Це велика відповідальність – будувати і розбудовувати рідну Рівненщину, працювати на благо її людей».

За словами екс-керівника ОДА, його команда передає новому очільнику регіону стабільну область і таку, що розвивається.

- У нашого регіону - великий потенціал. Бажаю успіхів в реалізації усього задуманого і досягнення нових результатів для розвитку Рівненської області. Мудрості, сил і терпіння! – зазначив Олексій Муляренко.

Валентин СТАВСЬКИЙ.

Telegram Channel