Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У зупиненому легковику луцькі патрульні виявили справжній «арсенал»

Волинь-нова

У зупиненому легковику луцькі патрульні виявили справжній «арсенал»

Командирський екіпаж патрульних в ніч на 11 вересня за порушення ПДР на вулиці Щусєва, у Луцьку, зупинив Volkswagen Golf

У водія одразу помітили ознаки наркотичного сп’яніння, однак той відмовився від перевірки, йдеться на сторінці патрульних у Фейсбуці.
У патрульних виникла підозра, що наркотичні засоби можуть знаходитись в салоні автомобіля, тому для більш ретельної перевірки викликали слідчо-оперативну групу.

На задньому сидінні, в рюкзаку, були пристрої для куріння, пакетики з порошкоподібною речовиною білого й рожевого кольору.

У сумці на передньому сидінні поліцейські знайшли пристрій для куріння наркотичних засобів, десятки фасувальних пакетиків, банківські картки з залишками порошкоподібної речовини на них. На задньому сидінні, в рюкзаку, були пристрої для куріння, пакетики з порошкоподібною речовиною білого й рожевого кольору. У багажнику знайшли 3 банки з речовиною зеленого кольору рослинного походження, схожою на наркотичну. У 2 мобільних телефонах була інформація щодо можливого продажу наркотичних речовин.
Усе це вилучили слідчі для подальшої експертизи.

 

 

Telegram Channel