Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині збудували нове приміщення лісництва з гаражем на пасікою

Новозбудоване приміщення Залізницького лісництва ДП СЛАП «Любешівагроліс».

Волинь-нова

На Волині збудували нове приміщення лісництва з гаражем на пасікою

Уже кілька років поспіль напередодні професійного свята лісівники Волині відкривають нове лісництво. У різних районах області. Такі традиції не порушуються навіть за непростих умов роботи. Нині ж новозбудоване приміщення отримали працівники Залізницького лісництва ДП СЛАП «Любешівагроліс»

Місцеві люди одразу дали визначення новій  будівлі – найкраща фотозона. Ошатний будиночок із гарним парканом, зі смаком облаштованим ландшафтним дизайном. Окрім краси, лісівники-господарники подбали про необхідне для роботи – у господарській зоні необхідні гаражні будівлі для пожежної машини, інвентарю, пасічника.

– Напередодні нашого професійного свята я всіх радий бачити і вітати тут, на Любешівщині, в Залізницькому лісництві. Чому такі справи важливі і чому ми робимо на них акценти? Перш за все, це комфорт наших людей, тих, хто кому треба щодня повертатися з лісу.  Наші люди повинні мати достойне робоче місце. Недавно це лісництво було зовсім не таке, яким ми бачимо його сьогодні. І завдячуючи старанням колективу тепер маємо зовсім іншу картинку. Приємно, що таку роботу високо оцінюють у громаді.

Що хотілося побажати? Усім нам міцного здоров’я, стабільності. Дякую колективу за працю, яку ви дійсно робите сумлінно… Дай Боже вам натхнення та можливостей зробити й інші чотири лісництва не гіршими від цього, яке сьогодні відкриваємо, – зазначив начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко.

Місцеві люди одразу дали визначення новій  будівлі – найкраща фотозона.

а урочистості були запрошені голова Любешівської РДА Сергій Фесик, голова районної ради Петро Нагорний, голова об’єднаної територіальної громади Олег Кух, в. о. старости Залізницького старостинського округу Любов Михальчук, керівники волинських лісгоспів та працівники ДП СЛАП «Любешівагроліс».

У вітальному слові представники районної та місцевої влади дякували лісівникам, вітали з наступаючим святом та бажали подальшого розвитку. Адже для громади це не менш важливо, як для самих державних підприємств. Не секрет, що сучасні лісівники особливо багато реалізовують в соціальному напрямку.   

Після слів привітань перерізали символічну стрічку новобудови, а настоятель місцевого храму Іоанн Кропивський освятив домівку залізницьких лісівників.

Прес-служба Волинського ОУЛМГ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Прес-служба Волинського ОУЛМГ.
Telegram Channel