Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Не хотіла зустрічатися: 26-річну українку застрелили в Польщі

Убивця втік в НІмеччину.

Газета по-українськи.

Не хотіла зустрічатися: 26-річну українку застрелили в Польщі

У місті Гожув-Великопольський на заході Польщі чоловік застрелив 26-річну українку, після чого втік до Німеччини

За попередньою інформацією, нападник і його жертва були знайомі. Причиною вбивства називають те, що жінка відмовилася з ним зустрічатися. Про це повідомляє «Газета по-українськи» з посиланням на польське видання Interia Fakty.

Трагедія сталася у середу вдень, 11 вересня, в одній з громадських пралень, де жінка працювала. За словами свідків, чоловік увійшов, націлив пістолет на одну з працівниць і вистрілив, після чого втік. Жінку врятувати не вдалося.

Характер вбивства вказує на те, що воно було скоєно свідомо, спрямовано проти конкретної особи. Свідками трагедії були інші працівники пральні. Поранену співробітницю не вдалося врятувати

«Характер вбивства вказує на те, що воно було скоєно свідомо, спрямовано проти конкретної особи. Свідками трагедії були інші працівники пральні. Поранену співробітницю не вдалося врятувати», - заявив представник поліції Любуського воєводства Марцин Малуда.

Правоохоронці оголосили 26-річного нападника у розшук. Поблизу Берліна місцеві поліцейські перекрили шлях машині зловмисника, той вийшов з автівки і направив пістолет на правоохоронців. Поліція відкрила вогонь і чоловік загинув на місці.

Джерело: Газета по-українськи.
Telegram Channel