Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Першокурсникам розповіли про булінг та насильство

Студентам показали презентацію на тему домашнього насильства та організували правові ігри, що розкривають проблему булінгу.

Волинь-нова

Першокурсникам розповіли про булінг та насильство

Команда юстиції Волині провели інтерактивну зустріч із студентами Луцького вищого професійного училища

Начальник управління юстиції Валентин Кухарик розповів про основні аспекти протидії булінгу та домашньому насильству.

Зокрема, про нові законопроекти Міністерства юстиції України у цих сферах та відповідальність, яка чекає на особу, що вчиняє неправомірні дії. Керівник провів інтерактивно-пізнавальну лекцію для студентів першого курсу Луцького вищого професійного училища.

Потрібно відстоювати свої права у разі зіткнення із такими негативними явищами.

Заступник начальника юстиції Волині з питань державної реєстрації-начальник управління державної реєстрації Ольга Семенюк окреслила студентам основні новації в роботі Міністерства юстиції України.

Також працівники управління юстиції Богдана Довгополова-Савотюк та Леся Романенко в рамках проєкту «Я МАЮ ПРАВО!» представили студентам пізнавальну презентацію на тему домашнього насильства та організували правові ігри, що розкривають проблему булінгу.

Разом із молоддю юристи визначали, як потрібно відстоювати свої права у разі зіткнення із такими негативними явищами. Зустріч організована з метою розширити знання молоді про свої права та зацікавити їх у вивченні представлених тематик.

Організували лекцію постійні партнери обласної юстиції у реалізації проєкту “Я МАЮ ПРАВО!” — працівники Волинської обласної бібліотеки для юнацтва.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel