Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Горохів: 6 працівників «пенсійного» встигають обслуговувати 300 відвідувачів

На знімку: Олена Остап’юк, Любов Степанюк, Світлана Чернящук, Ольга Василевська.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Горохів: 6 працівників «пенсійного» встигають обслуговувати 300 відвідувачів

Офіс Горохівського відділення обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян у Головному управлінні Пенсійного фонду України у Волинській області люди скорочено називають пенсійним

 В Горохові  в цій установі надають послуги  шестеро фахівців. Зі слів начальника сервісного центру Вадима Савчука, всі бездоганно  володіють фаховими навиками й тактовністю, невід’ємною від професіоналізму.  Особливо тоді, коли спілкуватися потрібно з людьми поважного віку.

Протягом тижня,  скажімо, в центрі отримують послуги в середньому 300 відвідувачів.

Заступник начальника відділення Ольга Василевська теж гордиться невеликим колективом. Протягом тижня,  скажімо, в центрі отримують послуги в середньому 300 відвідувачів. При цьому головні спеціалісти Олена Остап’юк, Любов Степанюк,  Світлана Чернящук, Жанна Головчун здійснюють прийоми громадян на віддалених робочих місцях у Берестечку, Шклині і Мар’янівці.

Швидко і якісно відповідати людям на сотні запитань, вирішувати їхні  проблеми молодим жінкам допомагає професійний досвід, а успіх гарантує завжди приязна усмішка. Вже з першого погляду очевидно, що про хороший імідж свого колективу вони дбають за принципом «один за всіх і всі за одного». На робочих місцях почуваються не лише відповідальними працівницями, а й подругами. 

На знімку: Олена Остап’юк, Любов Степанюк, Світлана Чернящук, Ольга Василевська


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel