Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку вулицю Рівненську ремонтують за європейські гроші

Волинь-нова

У Луцьку вулицю Рівненську ремонтують за європейські гроші

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомивперший заступник міського голови Луцька Григорій Недопад

У його дописі, зокрема, йдеться: «Фінансування капітального ремонту вулиці Рівненської у Луцьку – це переважно грантові кошти, яких не потрібно буде повертати, а отже для бюджету міста витрати стануть мінімально можливими. Залучення європейських інвестицій на ремонт однієї з найбільш навантажених ділянок дороги стало можливим завдяки участі в міжнародному проєкті «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька». Донор - ЄС в рамках програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine.

Для нашого міста бюджет проєкту складає більше 700 тис євро і одним із головних об′єктів у ньому є саме ділянка вул. Рівненської довжиною від вул. Задворецької до вул. Купріна.

Для нашого міста бюджет проєкту складає більше 700 тис євро і одним із головних об′єктів у ньому є саме ділянка вул. Рівненської довжиною від вул. Задворецької до вул. Купріна. Тут передбачено капітальний ремонт і заміну дорожнього покриття із реконструкцією підземних комунікацій. Також здійснюється облаштування пішохідних та велосипедних доріжок, заміна бордюрів, облаштування технічних зон, викладених бруківкою, необхідних для водіїв та пішоходів. Відбудеться і реконструкція мереж вуличного освітлення зі встановленням 383 сучасних вуличних світильників. Проєкт, що реалізуємо у співпраці з містом Хелм, – це ще один вдалий приклад міжнародної співпраці із залученням інвестицій та налагодженням партнерських стосунків із закордонними колегами. Щиро вдячний усім причетним до реалізації проєкту. Результат роботи стане важливим кроком до покращення інфраструктури нашого міста».

 

 

 

Telegram Channel