Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чому український комп’ютерний інтернет-магазин Qbox – в тренді: що робить популярний виробник, щоб бути на одній хвилі зі споживачами

В асортименті ТМ Qbox є все, що потрібно для сучасного користувача ПК.

qbox.ua

Чому український комп’ютерний інтернет-магазин Qbox – в тренді: що робить популярний виробник, щоб бути на одній хвилі зі споживачами

В асортименті ТМ Qbox є все, що потрібно для сучасного користувача ПК – як впевненого і досвідченого, так і цілковитого новачка

Комп’ютерний інтернет-магазин Qbox – це дітище однойменного виробника, створене спеціально для реалізації якісних та функціональних персональних комп’ютерів, а також периферійної техніки, серверного обладнання та ліцензованого програмного забезпечення.

В асортименті ТМ Qbox є все, що потрібно для сучасного користувача ПК – як впевненого і досвідченого, так і цілковитого новачка.

Виробник займається розробкою:

* персональних комп’ютерів для домашнього використання (зберігання фотознімків, перегляду кінофільмів, інтернет-серфінгу);

* робочих ПК, призначених для експлуатації у сучасних офісах;

* ігрових пристроїв, які підходять для любительського та професійного геймінгу;

* комп’ютерів, призначених для створення та обробки графічних тривимірних моделей (роботи з 3D-графікою).

Український комп’ютерний інтернет-магазин Кубокс – це рай для справжніх гіків та новачків у світі комп’ютерної техніки.  

Усі різновиди фірмової комп’ютерної техніки представлені у віртуальному представництві, тобто брендовому онлайн-магазині – на сторінках віртуального каталогу Qbox.

Qbox радить: 5 важливих кроків для того, щоб бути в тренді

Український комп’ютерний інтернет-магазин Кубокс – це рай для справжніх гіків та новачків у світі комп’ютерної техніки. 

На думку представників Qbox найпростіші правила, які допоможуть досягти успіху у світі інтернет-торгівлі – це:

1. Головне – правильний підхід до потенційних клієнтів. Чим саме можна привабити користувачів комп’ютерної техніки? Якісним, продуктивним та потужним обладнанням на всі випадки життя. У Qbox є все та навіть трішки більше. На сторінках онлайн-каталогу відповідну продукцію для себе можуть знайти власники малого та середнього бізнесу, керівники офісів та звичайні пересічні користувачі.

2. Адекватні ціни приваблюють не гірше, ніж постійні знижки. Жодних захмарних націнок – тільки ціни, виправдані на 100% функціональними та технічними характеристиками продуктів. Qbox запевняє, що найголовніше – це чесність, цілковита відвертість перед покупцем та грамотна цінова політика.

Сучасні споживачі не люблять надскладних форм, заповнення яких забирає безліч часу, тому процес замовлення товару на сайтах має бути максимально простим та зручним.  

3. Щоб відвідувачі поверталися в інтернет-магазин знову і знову, необхідно працювати над інтерфейсом. Сучасні споживачі не люблять надскладних форм, заповнення яких забирає безліч часу, тому процес замовлення товару на сайтах має бути максимально простим та зручним. Також варто пам’ятати, що покупців відлякує складний та незрозумілий користувацький інтерфейс в інтернет-магазинах. 

4. Покупці не люблять обмежень. Найбільше відвідувачі інтернет-магазинів не люблять, коли рішення приймають за них. А отже, найголовніше в онлайн-торгівлі – це широкий та різноманітний асортимент, завдяки якому потенційним покупцям доступні широкі можливості вибору. Саме тому в онлайн-магазині Qbox представлена продукція для найрізноманітніших категорій клієнтів.

5. Вся корисна інформація має знаходитися у відкритому доступі. Важливо, щоб кожен охочий у будь-який час міг ознайомитися з інформацією про способи доставки та оплати товарів, історією виробника, продукція якого представлена в онлайн-магазині, а також даними про можливість повернення або обміну виконаних замовлень.

Всього п’яти простих рекомендацій, перерахованих вище, достатньо для того, щоб зробити перші кроки на шляху до створення інтернет-магазину, який швидко стане улюбленим для тисяч споживачів.

Telegram Channel