Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На фестивалі у Володимирі обрали кращу страву міста

Цьогоріч кращою у місті стала страва «Білий рояль» від кафе «Затишок».

Фото: Ольга Гуменна.

На фестивалі у Володимирі обрали кращу страву міста

Цьогоріч у рамках проведення фестивалю «Смаковиця по-володимирськи»кращою у місті стала страва «Білий рояль» від кафе «Затишок»

На день парк міста перетворився на великий ресторан під відкритим небом. Тут можна було посмакувати різноманітними смаколиками та скушувати найвишуканіші страви українських кухарів, які зуміли зі звичайних перетворити їх на витвори кулінарного мистецтва.

Змагалися у найсмачнішому конкурсі 10 ресторанів та кафе міста.

Змагалися у найсмачнішому конкурсі 10 ресторанів та кафе міста. Всі заклади показали високу майстерність та найкращий фаховий рівень, представляючи свої кулінарні шедеври. Відтак, для справжніх поціновувачів, свято вийшло яскравим і смачним. 

Заклади громадського харчування у повній мірі змогли продемонструвати свої можливості, а гості їх оцінити. Тому тепер, обираючи місце для родинного свята, містяни без вагань відвідають те кафе, чия кухня їм припала до душі найбільше.

Цьогоріч кращою у місті стала страва «Білий рояль» від кафе «Затишок» (Людмила Копко), де довели, що їжа має бути не просто смачною, а неповторною — з авторськими рішеннями, адже страви тут перетворюються на витвори мистецтва.

В тому, що українське – найсмачніше, переконали гостей і відомі кулінари Віктор Бондарчук та Віктор Бєляк, які провели цікаві майстер-класи.

В тому, що українське – найсмачніше, переконали гостей і відомі кулінари Віктор Бондарчук та Віктор Бєляк, які провели цікаві майстер-класи.

Один з кращих кухарів України Віктор Бондарчук та заступник голови Житомирської Асоціації кулінарів України Віктор Бєляк продемонстрували, як можна приготувати закуску із печеного буряка із сиром дорблю та стейк із цвітної капусти із гречаним поп-корном.

Джерело: Офіційний сайт Володимира-Волинського.
Telegram Channel