Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Компанія з Луцька Modern-Expo обладнала магазин у Британії

Modern-Expo надала Waitrose високоякісне холодильне обладнання, встановивши 57 холодильних шаф у супермаркеті у Челтнемі.  

Modern-Expo.

Компанія з Луцька Modern-Expo обладнала магазин у Британії

Британська ритейл-мережа Waitrose & Partners оновила супермаркет у Челтнемі, Велика Британія. Міжнародна компанія Modern-Expo виготовила та доставила холодильне обладнання для цього проекту

 Waitrose — всесвітньо відома британська мережа супермаркетів. Мережа  налічує понад 350 магазинів у різних регіонах Великої Британії.

2017 року Modern-Expo розпочала співпрацю з Ryan-Jayberg, незалежною компанією, яка пропонує рішення «під ключ» для сфери комерційного холодильного обладнання. Waitrose працювала разом із Waitrose над water-loop системами з 2007 року та шукала нового партнера для проектування унікальних рішень, які б ґрунтувалися на звичному дизайні, але з інноваційними енергоефективними рішеннями. 

Робота над проектом у Четлнемі зайняла близько 18 місяців. Modern-Expo надала Waitrose високоякісне холодильне обладнання, встановивши 57 холодильних шаф у супермаркеті у Челтнемі.  

Робота над проектом у Четлнемі зайняла близько 18 місяців. Modern-Expo надала Waitrose високоякісне холодильне обладнання, встановивши 57 холодильних шаф у супермаркеті у Челтнемі. Обладнання розроблено відповідно до основних тенденцій ринку:

  • енергоефективність;
  • екологічність холодоагентів;
  • збільшення площі мерчандайзингу;
  • пришвидшення сервісного обслуговування.

Мета розробки CoolJet U полягала у зниженні енерговитрат в розрізі року на 40%. Для досягнення цієї мети Modern-Expo та Ryan-Jayberg розробили рішення з горизонтальним компресором зі змінною швидкістю та системою water-loop. Автоматично підлаштовуючись під змінну зовнішню температуру (в діапазоні 15 — 400C), функціонування обладнання можливо оптимізовувати без подальшого охолодження води. Швидкість та потоки повітря всередині шафи були істотно покращені завдяки 12 місяцям тестувань в лабораторіях України та Великої Британії. Холодильна шафа спроектована для роботи на пропані, проте вона може працювати на виносному агрегаті на інших холодоагентах, включно з фреонами та CO2.

Modern-Expo використала стандартні для ринку Британії компоненти (роз’єми Phoenix & Weidmuller, вентилятори Wellington, компресори Emerson). Завдяки цьому можлива швидка заміна комплектуючих при пошкодженнях. Також інженери Modern-Expo вилучили з конструкції усі можливі гвинтові з'єднання задля пришвидшення обслуговування обладнання.

У планах Modern-Expo – реалізувати ще 4 таких проекти в цьому році.

Джерело: Modern-Expo
Telegram Channel