Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Рівнянку, яка вбила свого чоловіка, силоміць привезуть до суду

За скоєне обвинувачуваній загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Рівне вечірнє

Рівнянку, яка вбила свого чоловіка, силоміць привезуть до суду

В обласному центрі сьогодні мав продовжитися судовий розгляд справи Тетяни Літвінової

Як розповілауправитель будинку, в якому сталося вбивство, Світлана Павленко, підозрювана відмовилися їхати із СІЗО до судової зали:

– Це взагалі нахабство, спочатку вбити людину, а потім уникати суду. Ніхто так і не почув об’єктивного пояснення, чому Тетяна не може приїхати на судовий розгляд. Тому це дуже обурило як прокурора, так і суддю. Останній постановив наступного разу насильно доправити її із СІЗО.

За версією слідства, Тетяна Літвінова вбила чоловіка на очах у дітей.

Наступний розгляд справи відбудеться 24 вересня об 11- й годині, передає «Рівне вечірнє».

Нагадаємо, власника перукарні «Серж» Сергія Літвінова вбили торік у лютому. За версією слідства, це зробила його дружина Тетяна Літвінова на очах у їхніх дітей. Після цього вона сховала тіло та втекла у Єгипет. Про зникнення 37-річного чоловіка до поліції повідомив його товариш. Пошуки привели оперативників у квартиру в Рівному, де мешкала його 23-річна дружина та двоє дітей. Там у підсобці і знайшли тіло Сергія з 4-ма ножовими ранами. У березні 2017 року Тетяну затримали єгипетські правоохоронці. Два місяці тривала процедура екстрадиції.

Telegram Channel