Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У селі на Рівненщині згоріли гараж, дровітня та трактор

Для гасіння пожежі було залучено 1 пожежну автоцистерну та 4 рятувальників.

ГУ ДСНС України у Рівненській області

У селі на Рівненщині згоріли гараж, дровітня та трактор

17 вересня об 14-38 год. за номером 101 до пожежно-рятувальної служби району надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві в селі Зелениця Володимирецького району

За вказаною адресою відразу було направлено черговий караул 11-ої державної пожежно-рятувальної частини з райцентру.

Подолавши 13 км, рятувальники прибули до місця виклику. Вогнем вже повністю була охоплена будівля дерев’яного гаража, піднавіс з дровами, а також більше половини покрівлі блочної господарчої споруди, критої шифером. Провівши бойове розгортання, рятувальники відразу подали на гасіння водяний ствол.

Внаслідок пожежі було знищено дерев’яний під навіс з дровами, дерев’яний гараж та трактор Т-40, який був всередині, більшу частину покрівлі господарчої споруди, близько 300 тюків сіна.

Активну участь в гасіння пожежі приймали і місце жителі, які з допомогою підручних засобів, а пізніше і з власною мотопомпою допомагали гасити вогонь. Гасіння ускладнював сильний вітер та значне горюче навантаження, адже в господарчій споруді було багато сіна. Пожежу досить швидко вдалося локалізувати, а пізніше і повністю ліквідувати в тих масштабах, яких вона набула до прибуття вогнеборців.

Внаслідок пожежі було знищено дерев’яний під навіс з дровами, дерев’яний гараж та трактор Т-40, який був всередині, більшу частину покрівлі господарчої споруди, близько 300 тюків сіна, а також вогонь частково знищив та пошкодив речі домашнього та господарського вжитку, зерно.

Наразі всі подробиці даної події встановлюються.

Джерело: Головне управління ДСНС України у Рівненській області.
Telegram Channel