Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Уряд визначився з новим головою Фонду держмайна

Рішення Кабміну має затвердити Верховна Рада.

Reuters

Уряд визначився з новим головою Фонду держмайна

На даний час в.о. голови Фонду держмайна є Віталій Трубаров, який був призначений на цю посаду у вересні 2017 року

Як сказано в повідомленні на урядовому порталі, відповідне рішення було прийнято на сьогоднішньому засіданні Кабміну. «Уряд погодив внесення до Верховної Ради України подання прем'єр-міністра України про призначення Сенниченка Дмитра Володимировича головою Фонду державного майна України», - сказано в повідомленні, передає УНІАН.

Президент України Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів до 1 грудня 2019 року передати не менше 500 підприємств до Фонду державного майна для подальшого продажу через електронну систему торгів «Prozorro.Продажі» в рамках малої приватизації.

Як повідомляв УНІАН, президент України Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів до 1 грудня 2019 року передати не менше 500 підприємств до Фонду державного майна для подальшого продажу через електронну систему торгів «Prozorro.Продажі» в рамках малої приватизації. Крім того, президент доручив Кабміну прийняти законопроект «Про скасування переліку об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації» до 1 жовтня 2019 року.

Також Зеленський закликав скласти список стратегічних підприємств, які не підлягають приватизації. Крім того, він закликав почати підготовку великих державних компаній до приватизації і залучення інвестиційних радників до 1 грудня 2019 року. При цьому перший конкурс для таких радників повинен бути проведений не пізніше 1 квітня 2020 року.

Telegram Channel