Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку пожежники перевіряють готелі

Перевірено технічний стан вогнегасників та чи знає персонал порядк їх застосування.

vl.dsns.gov.ua

У Луцьку пожежники перевіряють готелі

Тривають превентивні заходи для покращення стану пожежної і техногенної безпеки готелів

Працівники Луцького міськрайонного відділу здійснюють перевірки стану пожежної і техногенної безпеки готелів у обласному центрі для запобігання виникнення пожеж і надзвичайних ситуацій, інформує Управління ДСНС України у Волинській області.

Особливу увагу приділено перевірці справності електричного обладнання, аварійного освітлення, системи оповіщення мешканців готелю у випадку пожежі та безперешкодного утримання шляхів евакуації. 

Проведено позапланову перевірку готелю «Maximus», під час якої рятувальники разом з керівництвом об’єкту випробували працездатність системи пожежної сигналізації та внутрішнього протипожежного водопроводу. На поверхах готелю встановлені вогнегасники, отож перевірено їх технічний стан та знання персоналу порядку їх застосування. Особливу увагу приділено перевірці справності електричного обладнання, аварійного освітлення, системи оповіщення мешканців готелю у випадку пожежі та безперешкодного утримання шляхів евакуації.

З обслуговуючим персоналом закладу проведено ретельний інструктаж з правил пожежної безпеки та порядку дій на випадок кризових ситуацій. Рятувальники наголосили на необхідності обов’язкового проведення таких інструктажів і для відвідувачів готелю.

Telegram Channel