Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Андрій Портнов – найінтелігентніша людина в Україні. Не вірте злим язикам

Андрій Портнов.

5 канал.

Андрій Портнов – найінтелігентніша людина в Україні. Не вірте злим язикам

Інформаційний портал центру «Миротворець» оприлюднив резонансне смс-листування, яке, ймовірно, між собою вели заступник Голови Адміністрації Президента України часів Віктора Януковича Андрій Портнов (після Революції Гідності виїхав з України, повернувся назад у травні цього року) та прокурор Генпрокуратури України Олександр Божко

 

 На сайті myrotvorets.news, зокрема, йдеться:

«Сьогодні нам у поштову скриньку впав лист зі скрінами листування посібника російських окупантів Андрія Портнова та прокурора ГПУ. Як ми зрозуміли, це матеріали зі справи щодо погроз Портнова прокурору ГПУ, який веде чи вів іншу справу щодо злочинів Портнова проти України.

Сьогодні нам у поштову скриньку впав лист зі скрінами листування посібника російських окупантів Андрія Портнова та прокурора ГПУ.

Але ми не про справи кримінальні проти Портнова хотіли вам розповісти, а про зовсім інше – про вишуканий стиль спілкування цього відомого ще з 90-х років кримінальника. Отже читайте та насолоджуйтеся перлами від Портнова і не відволікайтеся на його відкриті спроби перешкоджання слідству, погроз та тиску на слідчих».

 

 

 

 
 

 

Джерело: myrotvorets.news
Telegram Channel