Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Згоранах 52-річний чоловік приробив ноги чужому роверу

Отакої!

Ілюстративне фото: Вікіпедія

У Згоранах 52-річний чоловік приробив ноги чужому роверу

Зловмисника притягнуть до криміналу

Співробітники Любомльського відділу поліції оперативно встановили зловмисника, котрий викрав у жителя Любомльського району велосипед, вартістю 2,2 тис. грн. За фактом таємного викрадення чужого майна слідчі розпочали кримінальне провадження, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 19 вересня, за допомогою до поліції звернувся 29-річний житель цього ж району із заявою про те, що в кінці серпня поблизу школи у селі Згорани Любомльського району викрали його велосипед. Сума завданих матеріальних збитків становить 2,2 тис. грн.

Велосипед вилучили та повернуть власнику.

Співробітники кримінальної поліції спільно із дільничними офіцерами та групою реагування патрульної поліції встановили причетність до крадіжки 52-річного жителя Шацького району. Велосипед вилучили та повернуть власнику.

За фактом крадіжки слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 850 грн. або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Telegram Channel