Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
І великі штрафи водіїв-п'яниць не лякають

П'яний водій – потенційний вбивця!

Pixabay

І великі штрафи водіїв-п'яниць не лякають

Протягом вересня поліцейські Любешівщини за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп"яніння оформили адміністративні матеріали на 6 осіб, з них двоє жителі Камінь-Каширського району

31-річного жителя району працівники поліції повторно протягом року притягнули до адміністративної відповідальності за керування у стані алкогольного спяніння , на якого судом вже накладено стягнення у вигляді штрафу 600 НМДГ або ж 10200 гривень.

Правопорушнику загрожує адміністративне стягнення у вигляді у штафу у розмірі 1200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (20400 гривень).

Цього разу він знову був нетверезий, огляд на стан спяніння проводився за допомогою алкотестеру Драгер. Правоохоронці в присутності свідків склали на водія черговий адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування.Матеріали скеровано до Любешівського районного суду для вирішення.

Правопорушнику загрожує адміністративне стягнення у вигляді у штафу у розмірі 1200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (20400 гривень) з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки. Про це інформує поліція Любешівського району у Facebook.

Telegram Channel