Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині презентували фільм про цькування в Інтернеті

Після перегляду та обговорення фільму учні показали присутнім сценки на правову тематику.

Волинь-нова

На Волині презентували фільм про цькування в Інтернеті

Завершився Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу

Але юстиція Волині продовжує працювати над викоріненням цього негативного явища із освітнього простору.

Керівник Головного територіального управління Валентин Кухарик спільно із дирекцією «НВК ЗОШ l-lll ст.-гімназія» міста Горохова презентував фільм «Небезпека в інтернеті».

Після перегляду та обговорення фільму учні показали присутнім сценки на правову тематику, та задали очільнику обласної юстиції питання, щодо цькування.

Ця короткометражка створена зусиллями школярів у стінах гімназії, має на меті привернути увагу до негативного впливу кібербулінгу на молоде покоління.

Після перегляду та обговорення фільму учні показали присутнім сценки на правову тематику, та поставили очільникові обласної юстиції запитання щодо цькування.

– Соціальні мережі набувають усе більшої популярності, проте разом з необмеженими можливостями для комунікації, в інтернет-просторі також існує приниження та цькування. Саме цим фільмом ми закликаємо школярів поважати права та інтереси своїх однолітків.

А під презентації, ми додатково нагадали, що за будь-яку негативну поведінку може наступати відповідальність. Не замовчуйте факт булінгу, кривдник має бути покараний! – наголосив Валентин Кухарик, повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області.

Telegram Channel