Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На волинському підприємстві за день виготовляють 20 тисяч іграшок

Фахівці Донецької та Луганської обласних служб зайнятості перебували на Волині протягом трьох днів.

Волинський обласний центр зайнятості

На волинському підприємстві за день виготовляють 20 тисяч іграшок

Гості зі Сходу побували на «Тигресі»

Товариство з обмеженою відповідальністю «Тигрес» – один із потужних роботодавців району, який спеціалізується на виробництві м’яких та пластмасових іграшок і частково дитячого одягу. Підприємство на ринку уже понад 20 років і чи не єдине в Україні, де продукт проходить усі етапи: від проєктування дизайну, виготовлення до збуту.

Тож сьогодні, 25 вересня, у рамках триденного перебування на Волині фахівці Донецької та Луганської обласних служб зайнятості, спільно із заступником Волинського ОЦЗ Тарасом Семенюком оглянули етапи виробництва й дізналися про співпрацю служби з роботодавцем.

У наш час продукція «Тигресу» має відповідні сертифікати України та Європейського Союзу.

Менеджер з реклами компанії «Тигрес» Надія Сенюк розповіла про подружжя, яке розпочало «іграшковий» бізнес на Волині: перші кроки та етапи розвитку, а згодом показали виробництво зсередини.

«У нас усе офіційно: кожен працівник отримує соціальний пакет. Вони повністю захищені, мають комфортні умови праці та можливість харчуватися. Також ми сплачуємо всі необхідні податки», – розповіла пані Надія.

Власники завжди мріяли, аби якість українських іграшок дорівнювала європейським стандартам – так і сталось. У наш час продукція «Тигресу» має відповідні сертифікати України та Європейського Союзу. Збувають продукцію у межах нашої держави. Нині за один день на підприємстві виробляють 20 тисяч іграшок.

 

 

Джерело: Волинський обласний центр зайнятості
Telegram Channel