Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Луцьку говорили про навчання без насильства та дискримінації

Учасники заходу обговорили питання співпраці між двома установами.

Волинь-нова

У Луцьку говорили про навчання без насильства та дискримінації

Проведено круглий стіл з питань безпечного освітнього середовища

За участю працівників управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Управління юстиції Тетяни Яреми, Миколи Герасимика, Олени Андрущак та Управління державної служби якості освіти в області, проведено круглий стіл на тему: «Освітнє середовище: вільне від будь яких форм насильства та дискримінації.

Учасники заходу обговорили питання співпраці між двома установами.

Питання взаємодії та співпраці у рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проєкту «Я МАЮ ПРАВО!». Учасники заходу обговорили питання співпраці між двома установами.

Водночас працівники юстиції змогли дізнатися від керівників та працівників новоствореного управління про специфіку їхньої роботи, а також про шляхи взаємодії у сфері правової освіти. У свою чергу юристи поінформували учасників круглого столу про інформаційні кампанії проекту «Я МАЮ ПРАВО!», які реалізовуються, в тому числі у навчальних закладах області.

Учасники круглого столу висловили свої пропозиції та окреслили коло питань роботи між двома управліннями на перспективу у сфері безпечного освітнього середовища в рамках реалізації проєкту «Я МАЮ ПРАВО!», повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області.

Telegram Channel