Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Камінь-Каширську вирішили, на що спрямують 11 мільйонів

Для Каменя-Каширського Уряд вділив цьогоріч 11 мільйонів гривень.

ФОТО ілюстративне

У Камінь-Каширську вирішили, на що спрямують 11 мільйонів

На сесії міської ради затвердили перелік об’єктів, які планують профінансувати у 2019 році за рахунок субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку

Як відомо, для Каменя-Каширського Уряд вділив цьогоріч 11 мільйонів гривень. Таким чином, за ці кошти запланували провести капітальні ремонти тротуарів на вулицях 1 Травня, Шевченка, Коніщука, на перехресті вулиць Шевченка та Воля.

А найбільше – 3 мільйони 500 тисяч гривень – депутати вирішили спрямувати на капітальний ремонт проїжджої частини по вул. 1 Травня.

На це мають спрямувати 547 тисяч, 217 тисяч, 1 мільйон 139 тисяч та 1 мільйон 550 тисяч гривень. Ще 1 мільйон 421 тисячу гривень передбачили на капітальний ремонт проїжджої частини по вул. Польова, 520 тисяч гривень – на капремонт проїжджої частини по вул. Торгова.

А найбільше – 3 мільйони 500 тисяч гривень – депутати вирішили спрямувати на капітальний ремонт проїжджої частини по вул. 1 Травня. На цій вулиці за державні кошти мають намір провести капітальний ремонт вуличного освітлення. На їхню думку, на це вистачить 300 тисяч гривень.

І ще 1 мільйон 824 тисячі гривень піде на ремонт приміщення готелю «Турія», де планують створити ЦНАП.

Нагадаємо, із обіцяних Урядом 11 мільйонів Камінь-Каширський поки що отримав 3,5 мільйона гривень.

Тетяна ПРИХОДЬКО.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel