Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Трамп опублікував передвиборчий ролик із Зеленським і Порошенком

«На мене ніхто не тиснув», – заявив Зеленський журналістам у Нью-Йорку.

Фото BBC.com.Фото BBC.com.

Трамп опублікував передвиборчий ролик із Зеленським і Порошенком

Україна уже відіграє велику роль в американських виборах, які відбудуться за рік з гаком

У відео, опублікованому президентом США Дональдом Трампом, фігурують президент України Володимир Зеленський та кандидат на посаду очільника США Джо Байден. Про це інформує

.

У ролику йдеться про скандал навколо колишнього віцепрезидента США Джо Байдена та його сина Хантера за участі українського президента.Також на відео видно колишнього президента Петра Порошенка та екс-прем’єра Арсенія Яценюка. 

У ролику йдеться про скандал навколо колишнього віцепрезидента США Джо Байдена та його сина Хантера за участі українського президента.

Як відомо, 25 вересня Білий дім оприлюднив текст телефонної розмови між президентом США Дональдом Трампом і президентом України Володимиром Зеленським, через яку в США розпочали процедуру імпічменту американського лідера.

З тексту розмови випливає, що Трамп схиляв президента України Володимира Зеленського розпочати розслідування проти політичного опонента колишнього віцепрезидента Джо Байдена.

Зеленський публічно заперечує, що президент США чинив на нього тиск.  «На мене ніхто не тиснув», – заявив він журналістам під час зустрічі з Трампом в Нью-Йорку.

Telegram Channel