Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На водосховищі поблизу Мар’янівки упіймали браконьєрів

Ось так «наловили» собі проблем…

Фото volyn.com.ua.

На водосховищі поблизу Мар’янівки упіймали браконьєрів

Рибпатрульні спільно з працівниками Горохівського районного відділу поліції ГУНП у Волинській області викрили порушників, які здійснювали вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям – риболовецькою сіткою

Вони рибалили на території водосховища поблизу смт Мар’янівка Горохівського району Волинської області. Завдяки оперативним діям дільничих офіцерів поліції та державних інспекторів рибоохорони порушникам не вдалося завдати збитків рибному господарству України.

На винних осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направлено до районних судів для притягнення правопорушників до відповідальності.

Матеріали справ направлено до районних судів для притягнення правопорушників до відповідальності.

Загалом, тільки за період з 9 по 15 вересня 2019 року державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля зафіксували 16 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. Складено шість протоколів за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства) та 10 – за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубі порушення). 

«У порушників вилучено 10,5 кг водних біоресурсів та чотири одиниці заборонених знарядь лову. Накладено штрафів на суму 323 грн. Збитки, завдані рибним запасам, становили 6 332 грн», – повідомив керівник рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Рибоохоронний патруль Волині.

Telegram Channel