Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Кому 3 мільйони? Порошенко обіцяє винагороду за інформацію

Валерія Гонтарева керувала Нацбанком в часи націоналізації ПриватБанку Ігоря Коломойського.

ЗІК.

Кому 3 мільйони? Порошенко обіцяє винагороду за інформацію

П'ятий президент України обіцяє виплатити три мільйони гривень людині, яка розповість щось достовірне про замовника та виконавців «замаху» на екс-главу Національного банку України Валерію Гонтареву

Він заявив: «Недруги Гонтарєвої нині у фаворі. Думають, ніби Бога за бороду схопили. І впевнені, що сховають кінці у воду. Щоби не дати не дуже активному слідству жодного шансу на бездіяльність, прийняв рішення призначити винагороду до трьох мільйонів гривень. Це – тим, хто надасть достовірну інформацію про замовника та виконавців, про замахи на життя та майно Валерії Гонтарєвої, яка дасть змогу притягнути винних до відповідальності. Коло осіб, на які падають підозри, не таке вже й широке. Пальцем тикнеш – і попадеш».

Будинок Гонтаревої біля Києва спалили невідомі, також згоріла автівка її невістки.

 Зазначимо, що цими днями Петро Порошенко разом з дружиною Мариною провідав Валерію Гонтареву у лондонській лікарні, де вона лежить із зламаною ногою після наїзду автомобіля. Як повідомлялось раніше, будинок Гонтаревої біля Києва спалили невідомі, також згоріла автівка її невістки.

Петро Порошенко разом з дружиною Мариною провідав Валерію Гонтареву у лондонській лікарні, де вона лежить із зламаною ногою після наїзду автомобіля.
Петро Порошенко разом з дружиною Мариною провідав Валерію Гонтареву у лондонській лікарні.

 

Telegram Channel