Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Ківерцівщині через буревій люди залишилися без даху

Спеціальна комісія підраховує збитки.

Новий день

На Ківерцівщині через буревій люди залишилися без даху

Роботи по ліквідації наслідків стихійного лиха в Ківерцівському районі тривають

Через буревій, який пронісся в Ківерцівському районі  з 30 листопада на  1 жовтня, було пошкоджено частково покрівлі 4 житлових будинків, а також 4-х господарських споруд у селах Суськ та Словатичі Ківерцівської ОТГ. На ліквідацію наслідків негоди  від буревію необхідно близько 70 листів шиферу. Загалом працює місцева комісія, яка обчислить розмір завданих стихією руйнувань та потреби у шифері для відновлення пошкоджених  дахів.

- Внаслідок шквального вітру і сильної грози попадали дерева, які пошкодили лінії електропередач, покрівлі житлових будинків та господарчі споруди у Суську та Звозах. Найбільше постраждали  Словатичі.  Ми власними силами та при допопозі рятувальників чистили завалені поваленими деревами дороги в селах. Практично скрізь бригади електриків відновили світло. Станом на 10 год тільки одна вулиця не має світла, - розповідає в.о. голови Суського старостинського округу Ківерцівської ОТГ Юрій Самолюк.

В наслідок стихії було знеструмлено десятки населених пунктів району, на даний час  електропостачання поступово енергетики відновлюють.

- На Ківерцівщині з вечора 30 вересня і впродовж ночі вирувала стихія. Рясна злива та шквальний вітер повалили дерева по дорозі Суськ - Словатичі, в селах Суськ, Звози пошкодили покрівлі в житлових будинках та господарських спорудах, порвали електромережі. Чергова варта 6-ї ДПРЧ працювала над ліквідаціями наслідків буревію ввечері та вночі. Відразу, як поступило повідомлення на диспечерську службу, рятувальники виїхали на ліквідацію наслідків стихії. В короткий термін рух по дорозі до сіл було відновлено, - повідомив начальник Ківерцівського РВ УДСНС у Волинській області Андрій Кузьмов.

В наслідок стихії було знеструмлено десятки населених пунктів району, на даний час  електропостачання поступово енергетики відновлюють.

Telegram Channel